Pohjois-Suomen Lämpökuvaus Oy Pujottelijantie 15, 96600 ROVANIEMI

   050 597 8490

Kosteuskartoitus Oulun ja Rovaniemen seuduilla

Kosteuskartoitus antaa ajankohtaista tietoa yksittäisen kohteen, rakenteen tai rakenneosan kosteudesta ja rakenneteknisestä kunnosta.

Kosteuskartoitus tai vastaava laaja kuntotarkoitus on hyvä teettää kattavasti esimerkiksi asuntokauppojen yhteydessä, sillä kun asukas vaihtuu, vaihtuvat samalla myös käyttö- ja kulutustottumukset.

Rovaniemen seudulla ja Lapissa asiantuntevat kosteuskartoitukset toteuttaa Pohjois-Suomen Lämpökuvaus Oy.

Kosteusvauriot on syytä selvittää

Kosteuskartoituksesta laaditaan aina asiakkaalle raportti, josta käyvät ilmi muun muassa tilan tai rakenteen kosteustilanne sekä mahdolliset kosteusvauriot ja kosteusvahingot. Myös mahdolliset kosteusriskit kerrotaan raportissa tarvittavine korjaus- ja lisätutkimuksineen. Kosteusvauriot ovat vakavia asioita, jotka pahimmassa tapauksessa voivat johtaa mittaviin vahinkoihin. Asianmukaisella ennaltaehkäisyllä on niin ikään iso rooli ikävien kosteusvaurioiden välttämisessä.

Kosteuskartoituksen jälkeen asiakkaalle annettava raportti sisältää paljon tietoa; se kertoo paikkojen tarkat kuntoarviot ja kertoo asiakkaalle niistä toimenpide-ehdotuksista, jotka olisi hyvä toteuttaa havaittujen ongelmien selvittämiseksi ja korjaamiseksi tai mahdollisten riskien ehkäisemiseksi.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous jo tänään!

Kiinnostuitko?

Voit ottaa yhteyttä myös oheisella lomakkeella.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse